Foto: Kadrs no video

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis svētdien amizantā veidā izmantoja savu statusu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Bostonas "Celtics", liekot gados jaunam komandas biedram atbrīvot sēdvietu.

Porziņģis svētdien izlaida NBA regulārā čempionāta noslēdzošo maču, kurā "Celtics" ar 132:122 (34:30, 35:29, 38:30, 25:33) uzvarēja latvieša bijušo komandu Vašingtonas "Wizards".

Regulārās sezonas noslēgumā "Celtics" atpūtināja savas zvaigznes un tādējādi deva iespēju basketbolistiem, kuri šosezon spēlējuši mazāk. Viens no tādiem bija pērn NBA draftā ar 38. numuru izraudzītais Džordans Volšs. Sezonas lielāko daļu pavadījis G līgā, viņš svētdien laukumā pavadīja 17 minūtes un iemeta vienu punktu.

Uz zoba jauno komandas biedru pavilka Porziņģis, kurš pāris reizes lika Volšam uz krēsla dot vietu krietni pieredzējušākajam latvietim. Vienā no epizodēm viņš apsēdās blakus Elam Horfordam, kas krietni uzjautrināja Džeisonu Teitumu, kamēr iepriekšējā mačā pret Šarlotas "Hornets" Latvijas centrs sēdās līdzās savam labam draugam Džeilenam Braunam, abiem pēc tam gardi pasmejoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!