Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē Maskavā par spīti saspringtajai politiskajai situācijai norisinājies ikgadējais skaistumkonkurss Mis Krievija, kurā uzvaras laurus sīvā konkurencē plūca Jūlija Aļipova (attēlā centrā).

Konkursa finālā, kas tradicionāli notika koncertzālē Барвиха Luxury Village, piedalījās 50 skaistules no dažādām Krievijas malām, bet par visskaistāko tika atzīta 23 gadus vecā Jūlija no Balakovas pilsētas.

Kā vēsta Krievijas mediji, daiļava var lepoties ne tikai ar pievilcīgu ārieni, bet arī prāta spējām - viņa ar izcilību pabeigusi fizikas-matemātikas liceju, un meitenes kontā ir divas augstākās izglītības, kas iegūtas Maskavas Enerģētikas institūtā.

Intervijās pēc uzvaras Aļipova atzinusi, ka ilgi šaubījusies, vai piedalīties konkursā, bet tagad ir ļoti laimīga par izdarīto izvēli.

Kā balvu meitene saņēma ne tikai ekskluzīvu, briljantiem un pērlēm rotātu baltā zelta kroni, ko Aļipovai pasniedza pasaules skaistākās sievietes Megana Janga un Marija Gabriela Islere, bet arī 100 tūkstošus ASV dolāru, automašīnu un tiesības pārstāvēt Krieviju Miss Universe un Miss World konkursos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!