::recepte::
Formā ielej ūdeni, eļļu, ieber sāli, cukuru.Ieber miltus un linsēklas.
Miltos iztaisa bedrīti un ieber tajā raugu.
Ieslēdz režīmu - franču maize, normāla garoza.
Var iet darīt citas lietas. Pēc 3h un 50 min mašīna ziņos, ka maize izcepusies.
Tā ir ļoti karsta. Izslēdz mašīnu no elektrības, izkrata maizi no formas un var lietot tūlīt vai vēlāk.
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 mlūdens2 ĒKeļļa2 TKcukurs1 TKsāls800 mlkviešu milti100 mllinsēklas1.5 TKsausais raugs
Sagatavošana
1
Formā ielej ūdeni, eļļu, ieber sāli, cukuru.Ieber miltus un linsēklas.
2
Miltos iztaisa bedrīti un ieber tajā raugu.
3
Ieslēdz režīmu - franču maize, normāla garoza.
4
Var iet darīt citas lietas. Pēc 3h un 50 min mašīna ziņos, ka maize izcepusies.
5
Tā ir ļoti karsta. Izslēdz mašīnu no elektrības, izkrata maizi no formas un var lietot tūlīt vai vēlāk.
Iesūtīja: Maija Strode
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit