Foto: Mango

Kādā nelielā pilsētiņā Mersīsaidas apgabalā Anglijā aizvadītajā nedēļas nogalē noticis šausmīgs noziegums – divi vīrieši uzrīdījuši neaizsargātam kaķim niknus sargsuņus un ļāvuši tiem līdz nāvei saplosīt neaizsargāto radībiņu, ziņo izdevums The Daily Mail.

Bojāgājusī kaķenīte Tūha šajā apkaimē dzīvojusi jau vairāk nekā piecus gadus, un par viņu rūpes bija uzņēmies kāds vietējais kaķu mīļotājs Alfs Vaits, kurš strādāja industriālā kompleksa teritorijā uzņēmuma Fredal Tailes preču izstāžu zālē - kaķis bieži uzturējies izstāžu zālē, kur bija iekarojis gan darbinieku, gan klientu simpātijas.

Vaits šausminošo vardarbības aktu bija atklājis pēc tam, kad viņš nekur nevarējis atrast savu mīluli - iesākumā vīrietis pārmeklējis tuvējo mežiņu, bet tad ķēries pie novērošanas ierakstu skatīšanās.

Kad viņš ieraudzījis šausmīgo noziegumu, vīrietis devies meklēt kaķa mirstīgās atliekas, kuras viņš atradis tuvējā apkaimē - kāds kaķa līķi bija apsedzis ar kartona gabalu.

Kaķu mīļotājs Vaits ir sašutis par vīriešu drausmīgo necilvēcību, jo viņš pats savu mīluli darba telpās bija ne tikai apmeklējis un barojis brīvdienās un svētku dienās, bet arī iztērējis 360 sterliņu mārciņas veterinārārstam pa kaķa zobu labošanu.

"Es vēlos, lai viņus noķertu, sodītu un ieliktu cietumā," medijiem atzinis Vaits, bet vietējā policija pēc novērošanas kameru ierakstu saņemšanas uzsākusi izmeklēšanu un ir apņēmības pilna saukt pie atbildības šausmīgā nozieguma vaininiekus.

Tā kā abu vīriešu sejas nav redzamas, kārtībsargi, izplatot video, cer, ka kāds tuvējās apkaimes iedzīvotājs spēs atpazīt ļaundarus pēc viņu uzvedības vai suņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!