Фото: Publicitātes foto
Grupa "Z-Scars" 2011.gada ziemas-pavasara koncertturneju noslēgs ar trīs koncertiem Afganistānā, portālam "Delfi" pasvēstīja grupas līderis Andris Kivičs.

"Z-Scars" saņēmusi piedāvājumu Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas gadadienā doties uz Afganistānu, lai uzstātos Latvijas, ASV un Norvēģijas miera uzturēšanas kontingenta karavīriem.

Grupai no maija sākumā paredzēti trīs aptuveni stundu gari koncerti Kabulā, Maimanā un Mazar-i-Šarifā. "Z-Scars" spēlēs savas populārākās dziesmas, kā arī īpaši šim pasākumam sagatavotas astoņas kaverversijas. "Z-Scars" spēlēs tādu mākslinieku, kā piemēram, "U2", "Depeche Mode", "Nickelback" un "Oasis" skaņdarbu versijas.

Koncertturnejas laikā grupa "Z-Scars" jau sniegusi koncertus 13 Latvijas pilsētās. Atlikuši koncerti 15. aprīlī Jēkabpilī "Cita atpūta", 16. aprīlī Tukumā "Jet cafe" un 22. aprīlī Liepājā "Fontain Palace".

"Ļoti priecājamies, ka uz mūsu pasākumiem joprojām cilvēki nāk, turklāt 80% no koncertu apmeklētājiem dzied līdzi, zin dziesmām vārdus, un tas mums ir galvenais. Mūsu grupas lielākā bagātība ir mūsu atpazīstamās dziesmas, par kuru noklausīšanos dzīvajā koncertā mūsu pasākumu apmeklētāji balso ar nopirkto biļeti," norāda Andris Kivičs.

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !