Foto: DELFI Aculiecinieks
Savās ierastajās ikdienas gaitās mūsu lasītāji pamana ne tikai nejēdzības, avārijas vai katastrofas. Ir arī visnotaļ pikanti vērojumi. Kā tos vērtēt? Tas lai paliek lasītāju ziņā.

Jūsu uzmanībai 2012.gada lasītāju visvairāk skatītāko "pikanto" reportāžu TOP 5.

Foto: DELFI Aculiecinieks

22. maijā mūsu lasītājs Edgars iesūtīja dažas bildes, kuru saturu var komentēt īsi – Rīgas ielās atkailinās sievietes. Dāmas krustojumos tika pievestas ar motocikliem un tad sāka "priecēt" apkārtējos. Pēc tam gan izrādījās, ka tā ir kādas organizācijas rīkota akcija, taču tas vairs nevienam neinteresēja... Daļai autovadītāju un gājēju izdevās Rīgas ielās redzēt nedaudz no sieviešu kailuma.


Šī gada augustā DELFI lasītājiem labi pazīstamā Inese Saulīte (zināma arī kā Kombuļu Inese) kopā ar Sandi Kiopu Piltenē rīkoja lustīgu ballīti. Turp devās arī Aculiecinieka autors "afoto8". Jau iepriekš tika izsludināts, ka Inese dejos pikantā ampluā. No tā būtu jāsaprot, ka Piltenes estrādē nebūs kur apgriezties, taču ballētāju pulciņš savācās pavisam neliels. Kāpēc? Atbilde ātri vien parādījās sociālajos tīklos un forumos. Izrādījās, ka šis pasākums daudziem vietējiem un apkārtnes iedzīvotājiem bija kā savdabīgs "kauna traips". "Afoto8" reportāžu no pasākuma, kā arī lasītāju komentārus atradīsiet šeit.


Šo hokejistu, kas tērpies ķiverē un gurnu apsējā, bet pārējos kailumus piesedz ar nūju, novēroja mūsu autors Jelgavā "rusantro". Lieta tāda, ka šī gada septembrī Jelgavā norisinājās "Eko Zeme Kauss 2012" hokeja turnīrs, kur piedalījās arī Luksemburgas hokejisti. Ārzemju viesi, kas atradās tālu no mājām un bija ieradušies jautrā garastāvoklī, nolēma mazliet iepriecināt vietējo publiku.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Vēsā 2012.gada aprīļa dienā divas ārzemnieces Dzintaru pludmalē izdomāja nopeldēties. Laiks vēss, bet ar drēbēm taču ūdenī nelīdīsi... Tā nu sanāca, ka abas meičas izmetās kailas un spiegdamas joza iekšā Baltijas jūrā. To visu pamanīja Aculiecinieka autore "olympik2010kate".


Foto: DELFI Aculiecinieks

Saulainā augusta svētdienā Rīgas ielās izbrauca šīs motopeles un demonstrēja trikus, tā ziņoja kāds aculiecinieks. Kādus trikus meitenes demonstrēja, to viņš neskaidroja. Pēc reportāžas publicēšanas saņēmām arī citu aculiecinieku ziņojumus par meitenēm uz močiem. Šo meiteņu "triku" vairums lasītāju vērtēja ar pozitīviem vārdiem – "neierasti" un "kaut nu tā būtu biežāk".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!