Foto: Publicitātes foto
Nekustamā īpašuma attīstītājs "Kaamosˮ nodevis ekspluatācijā otru "Moho Park" projekta ietvaros tapušo divpadsmit stāvu dzīvojamo ēku Mežaparkā, ziņo uzņēmums.

Šajā mājā ir 77 dzīvokļi un, pēc attīstītāja paustā, gandrīz 70% no tiem ir atraduši jaunos īpašniekus.

Investējot gandrīz 15,5 miljonus eiro, kopumā "Moho Park" izbūvētas divas identiskas divpadsmit stāvu ēkas ar 154 dzīvokļiem platībā no 36 līdz 170 kvadrātmetriem. Energoefektīvie, dažāda plānojuma mājokļi ar lieliem logiem, zemgrīdas apkuri un pārdomātu, funkcionālu dizainu nodrošina komfortablu un ilgtspējīgu dzīves telpu, apraksta attīstītājs.

"Pēdējos divos gados nozare ir piedzīvojusi dažādus izaicinājumus, kas ietekmējuši kā būvniecības procesu, tā arī mājokļu pircēju izvēles. Kamēr daļai jauno dzīvokļu meklētāju izdevies iegādāties izvēlēto mājokli, redzam, ka citi lēmumu par īpašuma iegādi ir uz laiku atlikuši, ieņemot nogaidošu pozīciju. Tomēr kopumā pircēju aktivitāte nekustamā īpašuma tirgū ir stabila," norāda "Kaamos" vadītājs Latvijā Guntars Cauna.

Abi divpadsmit stāvu nami atbilst gandrīz nulles enerģijas ēkas kritērijiem; uz ēku jumtiem izvietoti 30 saules paneļi, no kuriem iegūtā enerģija tiek izmantota koplietošanas telpu elektroapgādei.

Katrā namā izbūvēti divi lifti, noliktavu telpas ērtai mantu uzglabāšanai un visiem dzīvokļiem ir balkoni, savukārt augšējo stāvu jumta apartamentiem – terases ar platību līdz 70 kvadrātmetriem. Jauno dzīvokļu īpašniekiem pieejama koplietošanas velosipēdu novietne, bērnu rotaļu laukums, kā arī autostāvvietas, kas izvietotas gan ēkas pirmajā stāvā, gan arī pagalmā, kur daļa no tām aprīkotas ar elektroauto uzlādes iespējām.

Projekta "Moho Park" būvdarbus veicis uzņēmums "MITT & Perlebach".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!