::recepte::
Cūkgaļu sagriež gabaliņos.
Katlā ielej eļļu, uzkarsē un uz lielas liesmas gaļu strauji apcep.
Sīpolus sagriež gabaliņos.
Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
Sīpolus un burkānus pievieno gaļai. Samaisa un apcep, līdz burkāni maina krāsu un sīpoli kļūst zeltaini.
Pievieno garšvielas un sāli. Pārlej ūdeni, lai nosedz gaļu, uzliek vāku un nedaudz pasautē.
Pieber rīsus un samaisa.
Pārlej ūdeni, tā, lai nosedz un vēl nedaudz.
Katlam uzliek vāku, nogriež uz pašu mazāko liesmu un vāra, līdz rīsi mīksti. Nemaisa!
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Cūkgaļu sagriež gabaliņos.
Katlā ielej eļļu, uzkarsē un uz lielas liesmas gaļu strauji apcep.
Sīpolus sagriež gabaliņos.
Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
Sīpolus un burkānus pievieno gaļai. Samaisa un apcep, līdz burkāni maina krāsu un sīpoli kļūst zeltaini.
Pievieno garšvielas un sāli. Pārlej ūdeni, lai nosedz gaļu, uzliek vāku un nedaudz pasautē.
Pieber rīsus un samaisa.
Pārlej ūdeni, tā, lai nosedz un vēl nedaudz.
Katlam uzliek vāku, nogriež uz pašu mazāko liesmu un vāra, līdz rīsi mīksti. Nemaisa!
Iesūtīja: Lora