Foto: F64

Krievijas tabloīds Тайны звезд aizvadītajā nedēļā publicējis sensacionālu fotogrāfiju, kurā redzams Krievijas estrādes zvaigznes Allas Pugačovas un viņas mīļotā vīrieša Maksima Galkina (abi attēlā) dēlēns.

Žurnāla vāka uzsaukums Eksluzīvi. Alla Pugačova un Maksims Galkins - tas ir viņu bērns gan izrādījies krietni maldinošs - fotogrāfijā redzamais zēns ir veiklu datorspeciālistu radīts pieņēmums, kāds varētu izskatīties abu šovbiznesa zvaigžņu iespējamais kopīgais bērns.

Lai radītu šo attēlu, izmantota īpaša datorprogramma - kā atzinuši speciālisti, puisēns vairāk līdzinoties Galkinam, tomēr modelētā zēna sejā redzama zināma līdzība arī ar Allas Borisovnas vaibstiem.

Visticamāk, ka uz šādu rīcību Krievijas tabloīdu mudinājusi nesen medijos izskanējusī informācija, ka Pugačova, neraugoties uz savu cienījamo vecumu, nopietni apsver bērna laišanu pasaulē - viņa jau konsultējusies ar mediķiem, kuri atzinuši, ka kundze var dzemdēt, kā arī izteikuši apņēmību darīt visu, lai tas notiktu.

Galkins, kurš nesen atzīmēja savu 35. gadu dzimšanas dienu, komentārus par iespējamo bērniņa radīšanu gan nav sniedzis, tomēr slavenajam pārim tuvu stāvošas personas medijiem atklājušas, ka vīrietis ir gatavs atbalstīt savu mīļoto sievieti, lai arī kādu lēmumu viņa pieņemtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!