Фото: Mango

Grupas Z-Scars līderis Andris Kivičs (attēlā) šīs nedēļas sākumā piedzīvojis negaidītu pārsteigumu, kad kāds no pašmāju žurnāliem bija nopublicējis ziņu, ka skandalozais mūziķis atkal esot saderinājies – pats Kivičs šo informāciju sauc par pilnīgām muļķībām.

Žurnāls Kas Jauns otrdien publicējis materiālu, kurā apgalvots, ka Kivičs saderinājies ar savu mīļoto meiteni, saksofonistu kvarteta The Green Land baritonisti Agnesi Karpoviču un vasarā gatavojas jau trešo reizi iestūrēt laulības ostā.

Sarunā ar izklaides portālu Mango mūziķis uzsver, ka tās ir muļķības - viņš sarunā ar izdevuma žurnālisti tikai pajokojis, bet viņam par lielu pārsteigumu viss teiktais uztverts nopietni. 

"Esmu pārsteigs, cik ļoti prese dažkārt spēj sagrozīt kāda teikto. Mēs tajā dienā bijām jautrā un nenopietnā noskaņojumā, valdīja humorīga atmosfēra, bijām arī iedzēruši nedaudz šampanieša, un es pa jokam uz jautājumu, vai nedomāju precēties, atbildēju, ka kaut kad jau varētu. Rezultātā viss uzrakstīts tā, it kā tas būtu nopietni. Laikam jau pajokot vairs nevar," stāsta mūziķis.

Tāpat viņš noliedz žurnālā safantazēto informāciju, ka viņš savai mīļotajai meitenei jau pasniedzis saderināšanās gredzenu un ka abi mūziķi vasarā grasās precēties.

"Protams, nav nekur teikts, ka tas nekad nenotiks, bet šobrīd mums tādu plānu nav - mums ir attiecības, mēs daudz laika pavadām kopā, tusējam, ejam uz dažādiem pasākumiem, bet tuvākajā laikā precēties vēl nedomājam," portālam Mango stāsta mūziķis.

Uz jautājumu, vai pēc piedzīvotās divu neveiksmīgo laulību pieredzes un izjukušajām attiecībām ar dēla māti, stilisti Danu Dombrovsku, viņam vēl pietiktu drosme oficiāli saistīt sevi ar kādu sievieti, mūziķis manāmi sašūt.

"Kurš ir teicis, ka mana pieredze ir neveiksmīga?! Vai tad dzīve arī uzskatāma par neveiksmīgu, ja tā beidzas ar nāvi?! Man bija ļoti veiksmīgas attiecības, un es daudz guvu, dzīvojot ar šīm sievietēm kopā. Daudzi mani draugi brīnās, kā ir iespējams ar sievieti nodzīvot kopā vairāk nekā pāris nedēļas, bet es, redz, varēju pat vairākus gadus," atklāts ir Kivičs.

Īpaši smieklīgs Kivičam licies žurnāla apgalvojums, ka mūziķi pavada miesassargs. "Tajā dienā kopā ar mani bija džeks, ar kuru kopā strādāju Džersijas salā. Pa jokam izmetu, ka viņš ir mans miesassargs. Tās ir muļķības! Kuram latviešu mūziķim ir miesassargs!? Mēs vienkārši jokojāmies, un ir dīvaini, ka žurnāliste to nesaprata," sašutis ir Kivičs.

Mūziķis bilst, ka pie tā, ka viņa vārdi tiekot interpretēti citādi, viņš esot pieradis. "Jo cilvēks ir sirsnīgāks un atklātāks, jo biežāk viņš tiek padarīts par monstru un viņa vārdi tiek pārgrozīti un interpretēti pa savam," novērojis Kivičs.

"Vai tad Latvijā kāds piemin, ka esmu komponists un dziesmu vārdu autors? Vai kāds ir pateicis, ka es māku dziedāt, jo man, starp citu, diezgan laba balss? Man ir ļoti maz sakara ar to tēlu, kas par mani ir radīts. Es no tā norobežojos. Ir divi Andri Kiviči, tāpat kā ir divi Lauri Reiniki, Mārtiņi Freimaņi un citi," analizē mūziķis. Šobrīd Kivičs aktīvi strādā pie februāra sākumā plānotās Z-Scars labāko dziesmu izlases pabeigšanas, un diezgan daudz laika aizņem arī darbs pie topošajiem memuāriem - no 16 nodaļām piecas jau esot gatavas.

"Ja kādam liekas, ka rakstīt grāmatu ir vienkārši, es varu pateikt, ka tā nav, lai gan es stāstu no sevīm. Ar grāmatā uzrakstīto man nav bail iekulties kādā ķezā ar kādu, ko tur minēšu, jo visās iespējamajās ķezās savas dzīves laikā es jau esmu paspējis iekulties," smejas mūziķis.

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !