::recepte::
Pupiņām nolej škidrumu. Olas un vistas gaļu (ātrākam rezultātam var izmantot kūpinātu šķiņķi) novāra un sasmalcina.
Sīpolus un marinētos gurķus sasmalcina.
Ja izmanto marinētos šampinjonus, tos sasmalcina, ja svaigus, tad tos iepriekš apcep sviestā, atdzesē un tad sasmalcina.
Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pievieno majonēzi, krējumu, sāli, piparus un samaisa.
Dekorē ar kapātiem lociņiem.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Pupiņām nolej škidrumu. Olas un vistas gaļu (ātrākam rezultātam var izmantot kūpinātu šķiņķi) novāra un sasmalcina.
Sīpolus un marinētos gurķus sasmalcina.
Ja izmanto marinētos šampinjonus, tos sasmalcina, ja svaigus, tad tos iepriekš apcep sviestā, atdzesē un tad sasmalcina.
Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pievieno majonēzi, krējumu, sāli, piparus un samaisa.
Dekorē ar kapātiem lociņiem.
Iesūtīja: kerita