Foto: Publicitātes foto

Nekustamā īpašuma attīstītājs "Kaamos" nodevis ekspluatācijā projektu "Ābeļziedu terases", kurā tapuši 72 dzīvokļi, ziņo uzņēmums.

Investīcijas projektā sasniedz 11 miljonus eiro. Projekta gaitā Rīgā, Laimdotas ielā, uzbūvētas divas četrstāvu A energoefektivitātes klases ēkas. Tās būs pirmās "Kaamos" grupas Latvijā dibinātā uzņēmuma "Kaamos Construction" būvētās daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Latvijā.

Dzīvokļos ir zemgrīdas apkure, logi ar trīskāršo stiklu, balkons vai terase, kā arī 2,7 m augsti griesti, priekšrocības atzīmē attīstītājs. Uz ēku jumtiem izvietotie saules paneļi nodrošinās elektroapgādi koplietošanas telpās. Projekta nožogotajā teritorijā pieejamas noliktavas telpas, bērnu laukums, atsevišķa ēka velosipēdu novietošanai ar velosipēdu remonta staciju. Trīs un četru istabu dzīvokļu īpašniekiem projekta teritorijā ir iespēja iegādāties arī autostāvvietas.

Šobrīd pārdota ir aptuveni trešdaļa mājokļu.

"Kaamos grupa" ir Igaunijas kapitālsabiedrība, kas dibināta 2002. gadā un nodarbojas ar nekustamo īpašumu attīstīšanu, celtniecību, kokapstrādi, zaļo enerģiju, kā arī iegulda jaunuzņēmumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!