Foto: Shutterstock
Garda kefīra - ābolu kūka ar mannu gardam našķim rudens noskaņās.

::recepte::

Kefīrā ieber mannu, un 20 - 25 minūtes atstāj uzbriest istabas temperatūrā. Saputo olas un cukuru. Pievieno izkausētu sviestu un miltus. Masu sajauc un pievieno mannai.

Gatavu mīklu izlīdzina uz pannas, virsū sakārto ābolu šķēlītes. Cep cepeškrāsnī 20 minūtes 180 - 190*C. Pēc tam aplej ābolus ar saldo kējumu, apkaisa ar cukuru un kanēli. Cep vēl 10 minūtes.

60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
200 gkefīrs200 gsaldais krējums50 gsviests500 gāboli200 gmanna2 gab.olas200 gcukurs200 gmilti1 TKvaniļas cukurs kanēlis

Sagatavošana

1

Kefīrā ieber mannu, un 20 - 25 minūtes atstāj uzbriest istabas temperatūrā. Saputo olas un cukuru. Pievieno izkausētu sviestu un miltus. Masu sajauc un pievieno mannai.

2

Gatavu mīklu izlīdzina uz pannas, virsū sakārto ābolu šķēlītes. Cep cepeškrāsnī 20 minūtes 180 - 190*C. Pēc tam aplej ābolus ar saldo kējumu, apkaisa ar cukuru un kanēli. Cep vēl 10 minūtes.

Iesūtīja: laika

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!