Foto: Kadrs no video
Komiķis Edgars Bāliņš nācis pie slēdziena, kā iespējams burtiski acumirklī mainīt dažus pantus savas ierastās sejas ansamblī. Viņam izdevies atklāt metodi bezmaksas lūpu palielināšanai – tumīga mute šobrīd ir modes kliedziens atsevišķās skaistuļu aprindās.

Tā dēvētās filleru jeb hialuronskābes vai botulīna injekcijas augšējo lūpu palielināšanai nu jau labu laiku ir viena no pieprasītākajām skaistumkopšanas procedūrām valstī. Taču šī kaprīze nav lēts prieks – cenas, atkarībā no meistara profesionalitātes, sniedzas pat vairākos simtos.

Komiķis Edgars Bāliņš vēršas pie dāmām, kuras vēlas nedaudz uzburbušas lūpiņas, tomēr nevēlas par to maksāt bargu naudu. "Netērējiet naudu dārgām botoksa injekcijām! Nomaucieties uz mutes! Efekts ir viens un tas pats," viņš sniedz viedo padomu. Pats mākslinieks pirmdien ticis pie palielinātas lūpas vienā pusē un tūdaļ jau grasās efektu izlīdzināt, procedūru sniedzot arī otrai sejas pusei.

Lielie atklājumi komiķi skāruši Slovēnijas pilsētā Bledā. "Centos fiksi uzkāpt pa trepēm un par nelaimi rokās turēju ārkārtīgi svarīgas lietas – vienā maku, otrā telefonu. Kāpņu pakāpienā paslīdēju un un ļoti precīzi ar visu muti atsitos pret zemi. Seja izskatās tāda, it kā būtu kāvies ar blediešiem, taču esmu dabūjis pa muti pats no sevis," portālam "Delfi" saka cietušais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!