::recepte::
Fenheļa galviņas un ābolus sagriež ļoti smalkās šķēlītēs un saber salātu bļodā. Pieber kaperus un sakapātos pētersīļus vai dilles (var iztikt bez).
Pēc tam pārlej salātus ar olīveļļu un pusi sulas, kas izspiesta no citrona. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Salātus apmaisa.
Salātus kārto uz šķīvjiem. Virsū liek saplucinātu kūpināto lasi un apslaksta ar atlikušo citronu sulu.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Fenheļa galviņas un ābolus sagriež ļoti smalkās šķēlītēs un saber salātu bļodā. Pieber kaperus un sakapātos pētersīļus vai dilles (var iztikt bez).
Pēc tam pārlej salātus ar olīveļļu un pusi sulas, kas izspiesta no citrona. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Salātus apmaisa.
Salātus kārto uz šķīvjiem. Virsū liek saplucinātu kūpināto lasi un apslaksta ar atlikušo citronu sulu.
Lai labi garšo!