Foto: Kadrs no video

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē svētdien Milvoki "Bucks" savā laukumā dramatiskā cīņā izrāva uzvaru ar 143:142 pār Sakramento "Kings".

Spēle bija nonākusi līdz pagarinājumam. Galotnē "Kings" bija minimālā vadībā, bet 5,2 sekundes pirms beigām Sakramento komandas spēlētājs Deārons Fokss realizēja vienu no diviem soda metieniem. Pirms pēdējā uzbrukuma "Bucks" bija iedzinējos ar 140:142. Tad mājinieki no savas laukuma puses izspēlēja steidzīgu uzbrukumu, kuru ar precīzu tālmetienu noslēdza Deimiens Lilards.

Lilards spēli noslēdza ar 29 gūtiem punktiem, bet Jannis Adetokunbo izcēlās ar 27 punktiem, 10 rezultatīvām piespēlēm un 10 atlēkušajām bumbām. Vēl 23 punktus sameta Maliks Bīzlijs. Savukārt "Kings" rindās Fokss guva 32 punktus, 26 punkti un 10 atlēkušās bumbas Kevinam Herteram, bet Domants Sabonis guva 21 punktu, izdarīja 15 piespēles un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, sakrājot jau kārtējo "triple-double".

NBA Austrumu konferences kopvērtējumā "Bucks" ar 28 uzvarām 40 spēlēs ir otrajā vietā, bet "Kings" Rietumu konferencē ar 23 uzvarām 39 spēlēs atrodama Rietumu konferences sestajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!