Foto: Publicitātes foto

Svētdienas vakarā, 28. aprīlī, izskanēja TV3 muzikālā šova "Balss maskā" pusfināla raidījums. Šajā vakarā uz skatuves kopā ar sabiedrībā iemīļotiem māksliniekiem kāpa četras šovā palikušās maskas – Slaims, Sirds, Princese un Lapsa. Vakara izskaņā tika noskaidrots, ka finālā par galveno balvu necīnīsies Princese, zem kuras maskas slēpās aktrise, dziedātāja un digitālā satura veidotāja Lelde Dreimane.

Īsi pirms fināla no cīņas izstājās šarmantā Princese, kura šajā vakarā kopā ar grupu "Musiqq" izpildīja dziesmu "Debesis iekrita tevī". Detektīvi bija vienisprātis, ka zem maskas slēpjas kāda no Dailes teātra aktrisēm.

Samanta Tīna un Mārtiņš Spuris bija pārliecināti, ka zem maskas atrodas Lelde Dreimane, Baiba Sipeniece-Gavare teica, ka tā varētu būt Ieva Segliņa, bet Krivenchy minēja, ka zem maskas varētu būt paslēpusies Mirdza Martinsone.

Šķetinot Princeses pavedienus, skatītāji uzzināja, ka Leldei ir svarīga enerģijas apmaiņa, jo pati reiz strādājusi radio. Arī galda kultūra viņai nav sveša – viņa līdzdibinājusi burgernīcu "MUNCH BBQ". Leldes dzimtas kokā var sastapt kolorītus tēlus – vecmāmiņas vīrs bija slavenais gaišreģis Eižens Finks, savukārt tētis ļoti labs volejbolists. Lai arī ko par Princesi liecinātu viņas spilgti rozā tēls, savu karieti Lelde kurbulē pati. Viņa aizraujas ar automašīnām un pati tās arī remontē.

Taču Princese maska nebija vienīgā, kas šajā vakarā krita. Kā īpašais viesis šajā vakarā uzstājās Šaha karalis. Kā beigās izrādījās, zem maskas bija paslēpies multimākslinieks Kašers, kura priekšnesumu detektīvi atzina par vienu no labākajiem, kas līdz šim dzirdēts. Viņš izpildīja dziedātāja Labrinth dziesmu "Jelous". Vienīgi Samanta Tīna pēc priekšnesuma bija pārliecināta, ka zem maskas varētu būt paslēpies tieši Kašers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!