Foto: AP/Scanpix/LETA

Vankūveras "Canucks" aizvada satriecošu sezonu - tā tikai par vienu punktu atpaliek no Nacionālās hokeja līgas (NHL) līderes un tai ir labākā vārtu attiecība visā turnīrā. Viena no panākumu galvenajām atslēgām ir tieši latviešu uzbrucējs. "Teodors Bļugers ir iemesls, kāpēc Vankūverai ir viena no labākajām, ja ne pati labākā trešā maiņa visā līgā."

Bļugers šobrīd ir ceļā, lai aizvadītu karjeras rezultatīvāko NHL sezonu. Viņš 27 mačos iekrājis jau 17 (5+12) punktus. Pēc hokeja statistikas portāla "Elite Prospects" aprēķiniem uzbrucējs, turpinot šādā pašā tempā, šīs regulārās sezonas laikā varētu iegūt 43 (13+30) rezultativitātes punktus. Tie, protams, ir tikai provizoriski aprēķini, bet karjeras rezultatīvāko sezonu Bļugers aizvadīja 2021./22. gadā, kad Pitsburgas "Penguins" kreklā 65 mačos sakrāja 28 (9+19) punktus. Nesen latvietim pārtrūka septiņu spēļu rezultativitātes sērija, taču nu viņš atkal punktus guvis četros mačos pēc kārtas. Pēdējo 12 cīņu laikā uzbrucēja kontā ir 11 rezultativitātes punkti.

"Viņš ir ceļā uz to, lai satriektu savas NHL karjeras rezultativitātes rekordu un saņemtu ievērību balsojumā par Frenka Selkes balvu."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!