Pēc Kimas Kardašjanas dāmas vairs nevēlas izskatīties, "Delfi" raidījumā "Par TO pašu" atzīst Latvijā iecienītā plastikas ķirurģe Evija Rodke. Kardašjanu daile ir jau noiets etaps, taču vieta, kā zināms, tukša nepaliek. Raidījuma epizodē daktere atklāj, kā plastiskās ķirurģijas cienītājas izvēlas uzlabojumus, kā arī ieskicē operācijas, kuras jau izgājušas no modes. Jā, arī estētiskajā medicīnā ir modes tendences, bet tām lielākoties seko nenobriedušas sievietes.

Raidījuma vadītāja Anita Sedliņa vaicā tieši: kāpēc tik daudzas operētas sievietes izskatās kā "copy paste" jeb visas ļoti līdzīgas? Dakterei Rodkei uz to ir atbilde: mēs lielākoties pamanām tikai tā dēvētos plastiskās ķirurģijas upurus – būtnes, kuras acīmredzami pārspīlējušas ar uzlabojumiem. Taču tikpat kā nemanām cilvēkus sev apkārt – kaimiņus, paziņas –, lai gan arī viņi ir "kaut ko sev darījuši".

Runājot par "trendiem" estētiskajā medicīnā, Evija Rodke nenoliedz, ka dāmas ļoti mēdz iedvesmoties no citām skaistulēm "Instagram" platformā. Tās lielākoties ir nenobriedušas sievietes, turklāt iedvesmošanās no citām nebūt neesot izglītotības jautājums. "Kamēr sieviete nav sasniegusi briedumu, viņa meklē elkus, kam līdzināties," saka Rodke.

Raidījuma "Par TO pašu" pirmās epizodes ieraksts "Mākslīgais skaistums – vai vīriešiem tiešām patīk?" ar Evijas Rodkes dalību pilnā garumā skatāms šeit.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!