Foto: Publicitātes foto
Japānas galvaspilsētā Tokijā pārdošanā parādījies pirmais krūšturis vīriešiem, un, pēc ražotāju vārdiem, šim apakšveļas gabalam vajadzētu samazināt gravitācijas iedarbību uz stiprā dzimuma krūtīm.

Krūšturis saucas Kahei Oyasumi Bra, un tas maksā 3000 Japānas jenas (aptuveni 22 eiro). Tas paredzēts sportiskiem vīriešiem, kuriem rūp sava ķermeņa skaistums, un to ieteicams valkāt naktīs.

Tokijas apģērbu un veļas veikala, kurā var iegādāties pirmos vīriešu krūšturus, vadītājs Kaku Nišioka izteicis pārliecību, ka stiprā dzimuma pārstāvji visai maz zina par savām krūtīm.

„Ja vīrietim ir labi attīstīti krūšu muskuļi, ar laiku Zemes pievilkšanās spēka ietekmē viņa krūtis var nokarāties, gluži tāpat kā tas reizēm notiek ar sievietēm," komentēja Kaku.

Pirmais vīriešu krūšturis izstrādāts dzelteni rozā gammā ar baltas un citronu krāsas iestarpinājumu, un komplektā ar krūšturi nopērkamas arī tādas pašas toņkārtas apakšbikses.

Tiesa, šis izgudrojums jau izpelnījies fitnesa speciālistu kritiku - pēc viņu domām, vienīgais veids, kā krūtis uzturēt tvirtā kondīcijā, ir nodarbošanās ar sportu. Fizikas ekspertu viedoklis par gravitācijas ietekmi uz krūtīm pagaidām nav zināms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!