Foto: Iveta Rutkovska
Lai tur vai kā, bet viens nu ir skaidrs – nav rasola, nav svētku! Šoreiz gardēde Iveta Rutkovska piedāvā dārzeņu salātu recepti jeb rasolveidīgo salātu versiju bez desas vai gaļas. Šī "bezgaļas" versija labi der, ja uz galda ir daudz citu gaļas uzkodu, piemēram, pastētes, aukstās gaļas, cepeši un daudz kas cits. Garšīgus svētkus!

::recepte::

Kartupeļus, burkānus, ābolus, gurķus un olas smalki sagriež.

Pieber sāli un piparus, labi sajauc.

Pieliek majonēzi un sinepes, samaisa.

Salāti būs gardāki, ja kādu laiku pastāvēs ledusskapī un garšas savilksies.

30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

6 gab.ar mizu vārīti kartupeļi4 gab.burkāni2 gab.āboli4 gab.olas4 gab.skābēti gurķi1 gab.bundžiņa zaļo zirnīšu majonēze sinepes sāls pipari

Sagatavošana

1

Kartupeļus, burkānus, ābolus, gurķus un olas smalki sagriež.

2

Pieber sāli un piparus, labi sajauc.

3

Pieliek majonēzi un sinepes, samaisa.

4

Salāti būs gardāki, ja kādu laiku pastāvēs ledusskapī un garšas savilksies.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!