Foto: LADYBIRD. MicRec
Savulaik Latvijā zināma talantu šovu zvaigzne, dziedātāja Ladybird (īstajā vārdā Tatjana Šihmuratova) šobrīd tiek meklēta kopā ar abiem bērniem.

Ladybird jau daudzus gadus dzīvo ārzemēs, tur attiecībās ar Maiklu Larsenu pasaulē nākuši divi bērni – 2017. gadā dzimušais Raians un 2018. gadā dzimusī Annika.

Kā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns", sociālajā platformā "Instagram" izveidots konts, kurā ievietotas fotogrāfijas ar Tatjanas bērniem un lūgums palīdzēt atrast "manus divus pazudušos bērnus – Raienu un Anniku Larsenus. Pēdējoreiz redzēti Forestvilā, Kalifornijā. Pēdējoreiz redzēti kopā ar Tatjanu".

Par palīdzību bērnu meklēšanā "Instagramā" tiek piedāvāta atlīdzība. "Kas Jauns" vēsta, ka, visticamāk, paziņojuma autors ir bērnu tēvs. Nav skaidrs, kāpēc 37 gadus vecā Tatjana ar bērniem tiek meklēta Kalifornijā, jo iepiekš viņa ar ģimeni dzīvojusi Anglijā, tad Honkongā, turklāt plānojusi doties uz Austrāliju. Žurnāls ziņo, ka sociālajos tīklos Tatjana kā savu dzīvesvietu norādījusi Honkongu, tur viņa bijusi vismaz šogad janvārī.

Ladybird no Latvijas devās prom 2008. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!