Фото: AFI

Bijušo Radio SWH dīdžeju jaunā radio projekta komandai pievienojies kādreizējais Radio SWH dīdžejs un telekompānijas LNT raidījuma Prāta banka vadītājs Eduards Švāns (attēlā).

"No televīzijas esmu prom, jo šlipse kaklam uzrīvēja tulznu. Turklāt nav jau tā, ka es tagad būšu atkal neredzams - jaunais medijs būs tāds, ka mani varēs ne tikai dzirdēt, bet arī redzēt," biznesa portālam nozare.lv stāstījis Švāns.

Maija sākumā gandrīz pilnībā nomainījās Radio SWH dīdžeji un bijušie radio darbinieki nolēmuši "veikt apvērsumu radio tirgū" un veidot jaunu radio. No Radio SWH aizgājušie dīdžeji - Māris Žigats, Artis Volfs, Egons Reiters un Toms Grēviņš - nolēmuši veidot jauna veida radio, kas "būtu ne tikai dzirdams, bet, izmantojot jaunās tehnoloģijas, arī redzams".

Iepriekš no Radio SWH aizgājušo dīdžeju radio stacijas veidotājs Žigats atklāja, ka jaunajā radio projektā būs saslēgtas kopā visas jaunās komunikācijas, kas patlaban ir pieejamas Latvijā, un tas, ko varēja tehniski paveikt, par 100% esot izdarīts.

Žigats uzsver, ka vēlas aicināt klausītājus līdzdarboties un jaunā projekta veidošanā uzturēt "zināmu intrigu" - katru nedēļu nākot klajā ar kādu jaunumu par iecerēto radio staciju un cilvēkiem, kas tajā darbosies.

"Katru nedēļu būs kāda jauna ziņa par to, ko veidojam, un maija mēneša laikā būs zināms absolūti viss par jauno mediju," sacīja Žigats.

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !