Foto: Publicitātes foto

Cildeni mērķi – apvieno! To lieliski apliecina uzņēmuma "Nestlé Baltics" paraugs, kura darbinieki apvienojuši spēkus, savācot noietos soļus, tādā veidā piedaloties labā un nozīmīgā darbā. Jau ne pirmo gadu uzņēmums organizē noieto soļu izaicinājumus, kas paredzēti zaļo un ilgtspējīgo iniciatīvu veicināšanai. Savukārt šoreiz tas spēkus apvienoja ar "Purina" zīmolu un darbinieku sakrātos soļus pārveidoja dzīvniekiem paredzētās barības tonnās, kuras tiks izdalītas patversmēm visās trijās Baltijas valstīs.

Pēc zīmola "Purina" tirgzinību vadītajas Katrīnas Mockaites (Katrina Mockaitė) domām, tādi izaicinājumi ir lielisks veids, kā apvienot uzņēmuma darbiniekus, veicināt vairāk izkustēties un iekļaut veselīgu konkurenci darba rutīnā.

"Izgatavojot "Purina" produktus, tiecamies pēc tā, lai, lietojot pilnvērtīgu barību, dzīvnieki dzīvotu pēc iespējas labāku dzīvi – tāds ir mūsu mērķis. Cenšamies šo ideju integrēt arī citās savās aktivitātes, tādēļ uzskatu, ka soļu izaicinājums, kuram labprātīgi pievienojās kolēģi, ir patiešām lielisks veids, kā sniegt ieguldījumu šajā misijā. Tajā piedalījās visu "Nestlé" ofisu komandas no Centrāleiropas un Austrumeiropas daļas. Bija ļoti jauki vērot, cik ļoti visi bija ieinteresēti – dalībnieki aktīvi staigāja, mudināja viens otru un veselīgi konkurēja. Visvairāk priecēja tas, ka soļus krājām ne bez nolūka – katri noietie 10 tūkstoši soļi pārveidojās par 1 kg barību dzīvniekiem. Pavisam kopā "Nestlé Baltics" nostaigājām gandrīz 13,3 miljons soļus, kas pārveidojās par 1,3 tonnām barību dzīvniekiem, ko dāvināsim dzīvnieku patversmēm Lietuvā, Latvijā un Igaunijā," priecājas Mockaite.

"Nestlé Baltics" darbinieki šo iniciatīvu turpina arī tālāk – brīvprātīgo dienu laikā apmeklējot dzīvnieku patversmes Lietuvā, Latvijā un Igaunijā un pavadot dienu kopā ar dzīvniekiem, tos izstaidzinot un sakārtojot šo dzīvnieku vidi. Pēc "Nestlé Baltics" korporatīvo lietu vadītājas Agnes Daļas Gaižauskienes (Agnė Dalia Gaižauskienė) domām, tāda brīvprātīgā darba forma ne tikai palīdz nostiprināt komandas savstarpējo saskarsmi, bet arī apvieno kolēģus cildenākiem mērķiem.

Foto: Publicitātes foto

"Ir jauki, ka mūsu komanda ir ļoti iesaistīties griboša un vienmēr labprātīgi pievienojas kopējām aktivitātēm. "Purina" soļu izaicinājums nav izņēmums. Šī iniciatīva saņēma ļoti lielu kolēģu ieinteresētību, jo tā visus apvienoja cēlākam mērķim, kurā katrs varēja izlemt, cik lielu ieguldījumu tajā vēlas sniegt. Par kopējo rezultātu esam ļoti apmierināti – savācām pat 1,3 tonnas! Iniciatīvu noslēgsim ar komandu darbiem dzīvnieku patversmēs," stāsta Gaižauskiene.

Pavisam "Purina" soļu izaicinājumā, kas notika visa marta mēneša garumā, piedalījās 1280 "Nestlé" darbinieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Čehijas, Slovākijas, Ungārijas, Ukrainas, Moldovas, Bulgārijas, Rumānijas, Ziemeļmaķedonijas, Melnkalnes, Serbijas, Slovēnijas, Horvātijas un Bosnijas un Hercegovinas. Tika sakrāti 221,15 miljons soļi, kuri pārveidojās par 20,6 tonnām barības dzīvniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!