Foto: Shutterstock
Laša - olas maizītes garda rota jebkuram galdam.

::recepte::

Apsmērē ar sviestu franču maizīti, ieliek cepeškrāsnī apgrauzdēties.

Apgrauzdētai maizei virsū uzspiež olas dzeltenumu saputotu ar sviestu un mazliet majonēzi. Virsū liek laša rozīti (lasim jābūt plānās šķēlēs!).

15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

franču maize mazsālīts lasis sviests vārītas olas dzeltenums majonēze

Sagatavošana

1

Apsmērē ar sviestu franču maizīti, ieliek cepeškrāsnī apgrauzdēties.

2

Apgrauzdētai maizei virsū uzspiež olas dzeltenumu saputotu ar sviestu un mazliet majonēzi. Virsū liek laša rozīti (lasim jābūt plānās šķēlēs!).

Iesūtīja: Vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!