Foto: Shutterstock
Cūkgaļa saldskābā mērce vienkārši gardām pusdienām.

::recepte::

Sagriež gaļu gabaliņos, liek pannā cepties, kad no ārpuses gabaliņi apcepušies, ielej pannā karstu ūdeni un gaļu kādu laiku pasautē.

Var pielikt klāt lauru lapas, ķiploka daiviņu, smaržīgos piparus. Sāli vai sojas mērci pēc garšas. Tikai nevajag to šķidrumu visu novārīt sausu.

Kad gaļa mīksta, var piejaukt klāt kādu no "Spilvas" mērcēm (mums mājās ļoti garšo saldskābā mērce ar ananasiem).

45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cūkgaļa lauru lapas ķiploka daiviņas smaržīgie pipari sāls Spilvas saldskābā mērce

Sagatavošana

1

Sagriež gaļu gabaliņos, liek pannā cepties, kad no ārpuses gabaliņi apcepušies, ielej pannā karstu ūdeni un gaļu kādu laiku pasautē.

2

Var pielikt klāt lauru lapas, ķiploka daiviņu, smaržīgos piparus. Sāli vai sojas mērci pēc garšas. Tikai nevajag to šķidrumu visu novārīt sausu.

3

Kad gaļa mīksta, var piejaukt klāt kādu no "Spilvas" mērcēm (mums mājās ļoti garšo saldskābā mērce ar ananasiem).

* reizēm daru pavisam vienkārši - piespiežu labi daudz kečupa, pielieku pāris karotes majonēzi un ar miltiem ietumēju (krūzītē sajauc apmēram 2 ĒK (atkarīgs, cik biezu mērci gribi) miltu ar aukstu ūdeni un maisot ielej mērcē). Vēl mērcē var likt klāt marinētus šampinjonus, ananāsus no kompota.

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!