Foto: Publicitātes foto

"Arēnā Rīga" šī gada 8. jūlijā uzstāties kanādiešu rokmūziķis Braiens Adamss (Bryan Adams). Populārais mūziķis Latvijā viesosies koncertturnejas "So Happy It Hurts" ietvaros.

Mākslinieka vērienīgā turneja jau sākusies ASV un turpināsies Eiropā, kur gaidāms pieturpunkts arī pie mums. Turneja tāpat kā Braiena Adamsa piecpadsmitais studijas albums "So Happy It Hurts", kas tika nominēts "Grammy" balvai. Albumu pandēmijas laikā pilnībā radījis pats mūziķis un tajā ir iekļautas 12 dziesmas, kuras viņš ierakstījis, spēlējot dažādus instrumentus.

Kā raksta koncerta rīkotāji no FBI, Braiena Adamsa unikālās uzstāšanās ir padarījušas viņu par vienu no labākajiem mūsdienu rokmūzikas māksliniekiem.

"Viņa balss un izpildījuma neticamā dinamika, mijiedarbība ar faniem, enerģija un ārkārtīgi aizraujošā skatuves klātbūtne – visi, kas redzējuši Adamsa koncertus vēl ilgi runā par viņa uzstāšanos un piedzīvotajām sajūtām. Mūziķis turpina piedāvāt augstākā līmeņa mūziku un koncertus jau vairāk nekā 40 gadu," raksta koncerta rīkotāji.

Braiens Adams pasaules slavu guva 80. gados ar romantiskām roka balādēm un enerģiskiem softroka hitiem. "(Everything I Do) I Do It For You", "Can't Stop This Thing We Started", "Summer of '69" un "Heaven" līdz "Cuts Like A Knife", "Have You Ever Really Loved A Woman" un "Shine A Light", kā sola koncerta organizatori, šīs dziesmas skanēs arī koncerta Rīgā.

Braiens Adamss sadarbojies ar popmūzikas augstākās raudzes māksliniekiem, sākot no Bārbras Streizandes, Bonijas Raitas, Stinga, Roda Stjuarta un Tīnas Tērneres līdz par mūsdienu zvaigznēm, kā Eds Šīrans un Teilore Svifta.

Braiens Adams ir viens no 20. gadsimta komerciāli veiksmīgākajiem māksliniekiem, kurš joprojām turas visu laiku visvairāk mūzikas ierakstu pārdevušo mākslinieku sarakstā. Tāpat Adamsa dziesmas mīl radiostacijas – viņa dzimtajā Kanādā mūziķis jau desmitiem gadu turās radiostaciju visvairāk spēlēto mākslinieku topa pirmajā vietā.

Līdzās mūzikas, Adamss ir pazīstams kā talantīgs fotogrāfs, kurš iemūžinājis daudzus no saviem slavenajiem skatuves kolēģiem.

Biļetes uz Braiena Adamsa koncertu Rīgā par zemāku cenu tirdzniecībā būs no 26. janvāra pulksten 10 "Biļešu servisa" tīklā. Savukārt, FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri, biļetes varēs iegādāties ātrāk, iepriekšpārdošanā, jau no 24. janvāra pulksten 10, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!