MTV zvaigzne Ozijs Osborns (Ozzy Osbourne) mājas ūtrupe pārdevis savas galvaskausiem rotātās kedas par 2625 dolāriem un dārgemeņu Eifeļa torni par 10 000 dolāru, portālu DELFI informē ārzemju prese.
Kādreizējais "Black Sabbath" līderis un viņa ģimene savā mājā Losandželosā rīkoja ūtrupi pagājušajā nedēļas nogalē, lai iegūtos līdzekļus ziedotu labdarībai.

Ozija mīļākā kafijas krūze tika pārdota par 1625 dolāriem, bet Beverlihilzas mājas durvju sargs – bronzas velna galva par 8750 dolāriem.

Kopumā mantu izpārdošanā nopelnīja 800 000 dolāru, un tas ir divreiz vairāk nekā paredzēja nozares profesionāļi. Izpārdošanā tika pārdoti ap 500 priekšmetu no Osbornu mājām – Beverlihilzas savrupmājas, Malibu pludmales mājas un lauku mājas Bekingemšīrā.

Izpārdošanas ienākumi tiks novirzīti Šaronas Osbornas (Sharon Osbourne) vadītajai Vēža Apkarošanas programmai.

"Šarona zina kā sarīkot augstākās klases ūtrupi. Viņai ir teicama gaume." Komentē "Julien's Auctions" izpilddirektors Martins Nolans (Martin Nolan)

Izpārdošanā tika izsolīti vēl vairāki slaveni Osbornu ģimenei piederoši priekšmeti. Suņu gultiņa, ko Osbornu kucītei Minnijai uzdāvināja Sers Eltons Džons, tika pārdota par 2375 dolāriem, bet par Osborna sikspārņu apmetni tika piesolīti 3300 dolāri. Lielu atsaucību izpelnījās slavenās Ozija saulesbrilles, kas tika pārdotas par 5250 dolāriem.

Kopumā uz izpārdošanu bija reģistrējušies ap 4000 dalībnieku, no vairāk kā 15 valstīm. Bez jau iepriekšminētajiem priekšmetiem tika pardoti arī vairāki slavenu dizaineru tērpi, antīkas mēbeles, mākslas priekšmeti un citas slavenajai ģimenei piederošas lietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!