::recepte::
Biezpienu sasmalcini blenderī vai saspaida ar dakšiņu, līdz tas ir viendabīgs.
Pievieno olas, cukuru, vaniļas cukuru, sāli un kārtīgi samaisa. Tad pievieno izsijātus miltus un iemaisa, līdz masa ir viendabīga.
Pannā uzkarsē eļļu. Lēzenā šķīvī ieber vēl nedaudz miltu.Ar ūdenī samērcētu karoti ņem biezpiena masu, liek miltos un uzmanīgi apviļā no visām pusēm, veidojot "sirņika" formu. Notrauc liekos miltus un liek pannā, cepot, līdz plācenīši ir zeltaini no abām pusēm.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru, pasniedz ar skābo krējumu.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Biezpienu sasmalcini blenderī vai saspaida ar dakšiņu, līdz tas ir viendabīgs.
Pievieno olas, cukuru, vaniļas cukuru, sāli un kārtīgi samaisa. Tad pievieno izsijātus miltus un iemaisa, līdz masa ir viendabīga.
Pannā uzkarsē eļļu. Lēzenā šķīvī ieber vēl nedaudz miltu.Ar ūdenī samērcētu karoti ņem biezpiena masu, liek miltos un uzmanīgi apviļā no visām pusēm, veidojot "sirņika" formu. Notrauc liekos miltus un liek pannā, cepot, līdz plācenīši ir zeltaini no abām pusēm.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru, pasniedz ar skābo krējumu.
Lai labi garšo!