Foto: Kadrs no video
Lielu ievērību globālajā tīmeklī izpelījusies kāda jestra un radoša omīte no Hakasijas Krievijā. Viņa apbūrusi internetu ar pašas veidotiem videoklipiem, kuros notiek Holivudas filmu cienīgs sižets – kundzīte nirst okeāna dzīlēs, traucas sporta automašīnā, malko tēju augsta kalna virsotnē un dara citas aizraujošas lietas.

Tatjana Subotina no Sibīrijas jau labu laiku aktīvi rosās vietnē "YouTube". Viņai ir izveidoti vairāki tematiskie kanāli – vienā no tiem sirmgalve bērniem stāsta pasakas, bet otrā iespējams sekot līdzi cūciņas Pepas un viņas brālīša Džordža piedzīvojumiem.

Savukārt nedalītas sociālo tīklu lietotāju simpātijas izpelnījies kundzes trešais kanāls, kurā viņa, izmantojot pašas radītu zaļo ekrānu un video vizuālo efektu montāžas programmas "Adobe After Effects" plašās iespējas, atspoguļo savus neticamos piedzīvojumus.

Tā, piemēram, vienā no sižetiem laipnā kundze vizinās sporta automašīnā, nākamajā mirklī viņa peldas kopā ar vali, bet mirkli vēlāk – laiskojas ziedošā pļavā un priecājas par taurenīšiem.

Izdevums "Weird Russia" vēsta, ka sieviete pastiprinātu uzmanību izpelnījusies pēc tam, kad kāds interneta lietotājs ar viņas veidotajiem klipiņiem padalījies "Adobe After Effects" kopienas lapā Krievijas populārajā draudzēšanās portālā "Vkontakte".

Sirmgalves domas lidojums, degsme un neviltotais pozitīvisms nav palicis nepamanīts – pat jomas profesionāļi uzslavējuši viņas radošo piegājienu.





Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!