Sestdien, 26. novembrī, klubā ”Hedonia 55” viesosies DJ Vidis (Kitoki) no Lietuvas.
DJ Vidis profesionālā dīdžeja karjeru uzsācis 2002. gadā un īsā laikā kļuvis par aktīvu Lietuvas deju mūzikas skatuves dalībnieku, piedaloties zīmīgos mūzikas un mākslas projektos, kā arī rīkojot regulāros ‘lounge’ pasākumus ”Sunday On The Sofa”. Tajā pašā gadā, DJ Vidis piedalījās Lietuvas house mūzikas ierakstu leibla ”RyRalio Records” prezentācijas pasākumā, kurā tika stādīts priekšā kā 2002. gada labākais jaunais dīdžejs.

Pateicoties savam talantam un mērķtiecībai, Vidis jau 2003. gadā kļuva par vienu no Lietuvas pieprasītākajiem house dīdžejiem, līdz ar to pievienojoties valsts labāko dīdžeju elitei.

DJ Vidis īpaši raksturo viņa dīdžejošanas pieeja – apvienojot plaša spektra mūzikas pārzināšanu un tās radošu pasniegšanu. Spēlējot house mūziku, viņš cenšas parādīt tās daudzveidību un krāsainību, ikreiz šķērsojot stila robežas.

2003. gadā DJ Vidis apvienojās ar citu pazīstamu Lietuvas DJ M Key, lai dibinātu dīdžeju duetu “Kitoki”. 2004. gada pavasarī “Kitoki” attīstījās par organizāciju, kas apvieno sevī dīdžeju duetu, pasākumu organizēšanas komandu un specializētu interneta žurnālu “Mag’as”, kas ir veltīts mūsdienu deju mūzikai.

DJ Vidis uzstājies Vācijā, Krievijā, Zviedrijā, Igaunijā un Latvijā, uz vienas skatuves ar Paul Murphy, Rhythm Doctor, Alexander Barck (Jazzanova), Sandy Rivera (Kings Of Tomorrow), S.U.M.O., G-Ha, Mikael Nordgren (D‘Malicious/ Tiger Stripes/ 12th Floor), Ben Mitchell (Mr. Hermano/ Mitchell & Dewbury/ Sao Benitez), Tim Hancock (The Capoeira Twins) un daudziem citiem.

Kopā ar viesi sestdien spēlēs Mixmaster Raitis (Tumba / Defekts) un DJ Romantixx (Hedonia 55 / House Of Love).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!