Foto: Publicitātes foto
14. maijā Rīgas Centrāltirgū, Centrāltirgus ielā 5, 2. stāvā, tika atvērts jauns "Fix Price" veikals, kas kļuva par 9. veikalu galvaspilsētā un 17. Latvijā.

"Fix Price" ir starptautisks veikalu tīkls visai ģimenei ar plašu mājsaimniecības preču klāstu par zemām fiksētām cenām.

Uzņēmuma vēsture sākās 2007. gada jūnijā, un šodien ķēdei ir vairāk nekā 4400 veikalu septiņās pasaules valstīs. "Fix Price" veikali Latvijā franšīzes ietvaros darbojas kopš 2017. gada vasaras.

"Fix Price" klientiem piedāvā nepieciešamākās mājsaimniecības preces par īpaši zemām un fiksētām cenām: 0.99 eiro, 1.49 eiro, 1.99 eiro, 2.99 eiro, 3.99 eiro, 4.99 eiro, 5.99 eiro. Veikalu plauktos ir pārtika un dzērieni, kosmētika un sadzīves ķīmija, preces dārzam, trauki, drēbes, rotaļlietas, dāvanas un suvenīri, grāmatas, dekori un daudz kas cits – viss, bez kā nevar iztikt ikdienā, svētkos un negaidītos brīžos.

Un tagad izdevīgi pirkumi kļuvuši vēl pieejamāki. Centrāltirgū, starp Gastronomijas un Piena paviljoniem, Rīgā, Centrāltirgus ielā 5, 2. stāvā, pircēji atradīs plašu mājsaimniecības preču klāstu par zemām cenām.

Veikalu adreses un darba laiki, kā arī sīkāka informācija par sortimentu, atrodama vietnē fix-price.lv un "Fix Price Latvia" oficiālajos kontos sociālajos tīklos: Instagram, Facebook, Telegram.

Līdz 2021. gada beigām "Fix Price" plāno atvērt veikalus Liepājā, Olainē un Siguldā un palielināt to skaitu Latvijā līdz 25. Šobrīd veikali ir atvērti Rīgā, Daugavpilī, Jēkabpilī, Ogrē, Rēzeknē, Ķekavā, Jelgavā, Salaspilī un Balvos.

Par uzņēmumu:

"Fix Price" (akciju kods Londonas biržā un Maskavas biržā FIXP) ir viens no vadošajiem starptautiskajā tirgū un lielākais Krievijas veikalu tīkls ar zemām fiksētām cenām. Kopš uzņēmuma dibināšanas 2007. gadā "Fix Price" katru dienu palīdz klientiem ietaupīt naudu par ikdienas pirkumiem. "Fix Price" piedāvā unikālus produktus un nepārtraukti papildina rūpniecības preču, sadzīves ķīmijas, kosmētikas un pārtikas produktu klāstu astoņās zemu fiksētu cenu kategorijās.

Pašlaik veikalu ķēdei "Fix Price" ir vairāk nekā 4400 veikalu Krievijā un kaimiņvalstīs, un katrā no tiem ir ap 1800 preces aptuveni 20 preču kategorijās. Papildus saviem zīmoliem "Fix Price" pārdod vietējo ražotāju un vadošo pasaules zīmolu produktus.

2020. gadā uzņēmuma ieņēmumi sasniedza 190,1 miljardu rubļu, EBITDA – 36,8 miljardus rubļu, bet tīrā peļņa – 17,6 miljardus rubļu (saskaņā ar IFRS).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!