Foto: LETA
Добрые дела мы можем делать только вместе. Поэтому Союз "зеленых" и крестьян в сотрудничестве с Донорским центром 18 сентября с 10:00 до 14:00 у Министерства земледелия проводит акцию "Делаем добрые дела вместе".

Партийное заявление публикуется в оригинале

Donoru diena plānots kā esošo un topošo politiķu vienojošs pasākums, parādot sabiedrībai, ka svarīgu, cēlu mērķu vārdā spējam, varam un gribam labos darbus paveikt kopā.

Aicinām esošos, topošos politiķus un visus sabiedrības locekļus, atbalstot asinsdonoru kustību un tādējādi sniedzot palīdzību līdzcilvēkiem, rīt 2014. gada 18. septembrī, no 10:00 līdz 14:00, pie Zemkopības ministrijas Citadeles ielā. Asins ziedošana notiks Valsts asinsdonoru centra (VADC) specializētajā autobusā.

Atgādinām: lai kļūtu par donoru, ir jāievēro dažādi nosacījumi, ko noteikuši mediķi, lai asins ziedošana nekaitētu ne donora, ne slimnieka veselībai! Lūdzam, pirms asins ziedošanas iepazīties ar nosacījumiem Valsts Asinsdonoru centra interneta vietnē www.vadc.gov.lv publicēto informāciju sadaļā Informācija donoriem. Ja ir aizdomas, ka var saņemt atteikumu ziedot asinis, lai pārliecinātos aicinu zvanīt uz tālruni nr.80000003.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!