Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien Rietumu konferences līdervienība Losandželosas "Lakers" viesos ar 92:77 pieveica novājināto Detroitas "Pistons" klubu, tiekot pie pirmās uzvaras Detroitā pēdējo septiņu gadu laikā.
Līdz šim mačam klubs "Lakers" Detroitas "Pistons" mājvietā bija zaudējis deviņas spēles pēc kārtas, tostarp trīs mačus 2004.gada NBA finālsērijā. "Lakers" pēdējo reizi Detroitā bija uzvarējis 2002.gada 8.janvārī.

Aizvadītajā mačā pēc pirmā puslaika "Lakers" zaudēja ar 39:42, taču trešajā ceturtdaļā viesi veica izrāvienu ar 20:0, nodrošinot sev uzvaru visā mačā.

Komandai "Pistons" šajā mačā savainojumu dēļ nevarēja palīdzēt līderu trio Alens Aiversons, Rašīds Voless un Ričards Hamiltons.

"Lakers" rindās kārtējo sekmīgo spēli aizvadīja Kobe Braients, kurš guva 30 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un izdarīja arī septiņas rezultatīvas piespēles.

Savukārt zaudētājiem rezultatīvākais spēlētājs ar 25 gūtajiem punktiem bija Vils Bainums, kurš izdarīja arī 11 rezultatīvas piespēles.

NBA kopvērtējumā "Lakers" ar 57 uzvarām 71 aizvadītajā spēlē ieņem pārliecinošu pirmo vietu Rietumu konferencē, kā arī otro vietu visā līgā, bet "Pistons" ar 34 uzvarām 71 spēlē atrodas astotajā vietā Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!