::recepte::
Mellenes katlā saspaida ar dakšiņu. Pielej ūdeni un vāra nelielā karstumā 5 minūtes. Nokāš sulu un iemaisa tajā cukuru. Pieliek kanēļa miziņu un vaniļas cukuru. Sakarsē un maisa, kamēr cukurs izkusis. Pievieno veselas avenes. Vāra apmēram minūti. Izņem kanēļa miziņu.
Lej sakarsētas, sterilizētās burkās un aizvāko.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 lmellenes600 gavenes150 gūdens800 gcukurs1 gab.kanēļa miza2 TKvaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Mellenes katlā saspaida ar dakšiņu. Pielej ūdeni un vāra nelielā karstumā 5 minūtes. Nokāš sulu un iemaisa tajā cukuru. Pieliek kanēļa miziņu un vaniļas cukuru. Sakarsē un maisa, kamēr cukurs izkusis. Pievieno veselas avenes. Vāra apmēram minūti. Izņem kanēļa miziņu.
2
Lej sakarsētas, sterilizētās burkās un aizvāko.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit