Latvijas estrādes kvartets "Eolika", kas 23. augustā Dzintaru koncertzālē svinēs savas darbības 30. gadskārtu, iepazīstina ar saviem sekotājiem no jaunās paaudzes – kvartetu "eTeens" un viņu pirmo radiosinglu – dziesmu 'Tu smējies sapnī', ko speciāli jauniešu kvartetam aranžējis Roberts Lejasmeijers.

eTeens 'Tu smējies sapnī'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/E-Teens-TuSmeejiesSapnii.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Dziesma 'Tu smējies sapnī' ir viena no "Eolikas" muzikālajām vizītkartēm, ko savulaik radīja Boriss Rezņiks. Teksta autore – dzejniece Velga Krile. Savukārt 2010. gada ieraksts, ko veidojis Roberts Lejasmeijers, ir papildināts ar Oskara Maizīša tekstu.

Kvartets "eTeens", kurā darbojas Ieva Bistrova, Sandija Vīgante, Edgars Krūmiņš un Sandris Vestmanis, tika izveidots šī gada sākumā, kad "Eolika" gatavojās savai 30 gadu jubilejas turnejai.

"eTeens" jaunieši būs redzami arī kvarteta "Eolika" 30 gadu jubilejas lielkoncertā Dzintaru koncertzālē, 23. augusta pl. 20.00, kur līdzās "Eolikai" – Ilonai Stepanovai, Olgai Rajeckai, Dainim Dobelniekam un Viktoram Zemgalam uz skatuves kāps arī oriģinālā "Eolikas" mūziķu grupa Borisa Rezņika vadībā, kā arī virkne īpašo viesu – grupa "Dzelzs Vilks", Aisha, Ainars Bumbieris, "O! Kartes Akadēmijas" laureāti, Harijs Zariņš, grupa "Keksi" un Lielvārdes Violetais koris. Savu līdzdalību koncertā ir apstiprinājuši arī 2001. gada "Eirovīzijas" Dziesmu konkursa uzvarētājs Tanels Padars un Latvijā pazīstamākais Lietuvas dziedātājs Amberlife.

Grupas "eTeens" debijas singlu 'Tu smējies sapnī' iespējams lejuplādēt portālā "doremi.lv" un "platforma.lv".

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !