Foto: Shutterstock
Cūkgaļa pikantajā paprikas un tomātu mērcē ar sīpoliem - asu ēdienu cienītājiem.

::recepte::

Gaļu sagriež pabiezās šķēlēs.

Gaļas šķēles ierīvē ar adžiku, saspiestu ķiploku un pārkaisa ar mazliet sāli un liek uz karstas pannas apcepties.

Kamēr gaļa apcepās, sīpolus (uz katru gaļas šķēli apmēram pusi sīpolu lieku) sagriež gredzenos. Papriku sasmalcina.

Pēc tam liek visu katliņā sutināties un pārlej ar tomātu mērci (vislabāk garšo ar pašas savārīto) un pārkaisa ar universālajām garšvielām.

Pēc aptuveni stundas, kad gaļa mīksta, liek uz šķīvja un bauda kopā ar vārītiem kartupeļiem.

20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gcūkgaļa4 sīpoli adžika3 ķiploka daivas2 paprikas500 mltomātu mērce garšvielas

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež pabiezās šķēlēs.

2

Gaļas šķēles ierīvē ar adžiku, saspiestu ķiploku un pārkaisa ar mazliet sāli un liek uz karstas pannas apcepties.

3

Kamēr gaļa apcepās, sīpolus (uz katru gaļas šķēli apmēram pusi sīpolu lieku) sagriež gredzenos. Papriku sasmalcina.

4

Pēc tam liek visu katliņā sutināties un pārlej ar tomātu mērci (vislabāk garšo ar pašas savārīto) un pārkaisa ar universālajām garšvielām.

5

Pēc aptuveni stundas, kad gaļa mīksta, liek uz šķīvja un bauda kopā ar vārītiem kartupeļiem.

Iesūtīja: zane

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!