::recepte::
Gaļu sagriež pabiezās šķēlēs.
Gaļas šķēles ierīvē ar adžiku, saspiestu ķiploku un pārkaisa ar mazliet sāli un liek uz karstas pannas apcepties.
Kamēr gaļa apcepās, sīpolus (uz katru gaļas šķēli apmēram pusi sīpolu lieku) sagriež gredzenos. Papriku sasmalcina.
Pēc tam liek visu katliņā sutināties un pārlej ar tomātu mērci (vislabāk garšo ar pašas savārīto) un pārkaisa ar universālajām garšvielām.
Pēc aptuveni stundas, kad gaļa mīksta, liek uz šķīvja un bauda kopā ar vārītiem kartupeļiem.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Gaļu sagriež pabiezās šķēlēs.
Gaļas šķēles ierīvē ar adžiku, saspiestu ķiploku un pārkaisa ar mazliet sāli un liek uz karstas pannas apcepties.
Kamēr gaļa apcepās, sīpolus (uz katru gaļas šķēli apmēram pusi sīpolu lieku) sagriež gredzenos. Papriku sasmalcina.
Pēc tam liek visu katliņā sutināties un pārlej ar tomātu mērci (vislabāk garšo ar pašas savārīto) un pārkaisa ar universālajām garšvielām.
Pēc aptuveni stundas, kad gaļa mīksta, liek uz šķīvja un bauda kopā ar vārītiem kartupeļiem.
Iesūtīja: zane