Foto: AP/Scanpix

Vasarā ir gaidāms jauns leģendārā Detroitas repera Eminema albums "The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)", vēsta vairāki ārzemju mūzikas mediji. Šoreiz tas būs veltīts viena no viņa alter ego nāvēm un, iespējams, tās izmeklēšanai.

Studijas ieraksta nosaukums tika atklāts reklāmas rullītī, kas veidots kā stilizēts noziedzības izmeklēšanas (true-crime) dokumentāla seriāla kaceklis. Tajā vadītājs cenšas noskaidrot, kurš varēja nogalināt Slimu Šeidiju (Slim Shady), Eminema drūmo, brutālo alter ego. "Sarežģītu, bieži kritizējamu rīmju dēļ viņam netrūka ienaidnieku," stāsta stilizētā seriāla vadītājs.

"The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)" būs repera 12. studijas albums. Pagaidām nav zināmas detaļas par albuma producentiem un viesmāksliniekiem, bet reklāmas rullītī uz brīdi ir redzams arī Eminema kolēģis, reperis 50 Cent. Šī gada martā par darbu pie jaunā Eminema ieraksta runāja leģendārais hip-hopa producents Dr. Dre.

Eminema iepriekšējais soloieraksts "Music to Be Murdered By" tika izdots 2020. gadā. Tajā reperis sadarbojies ar tādiem mūziķiem kā Eds Šīrans, Skailera Greja, Andersons Paaks, "Juice WRLD" un citiem.

Eminems ir viens no populārākajiem un panākumiem bagātākajiem mūsdienu mūziķiem. Viņš nereti tiek raksturots kā viens no visu laiku labākajiem pasaules reperiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!