Izņem sieru no iepakojuma un ļauj tam vismaz stundu nostāvēties.
Gatavo marinētos dārzeņu. Uz pannas lej ābolu etiķi, pievieno ingveru un visus sagrieztos dārzeņus. Karsē pannu aptuveni 3-5 minūtes, līdz dārzeņi ir kļuvuši mīkstāki. Pievieno cukuru.
Sajauc polentu ar vasabi pulveri kādā lēzenā šķīvī. Sagriez tofu sieru šķēlēs un apviļā tās no abām pusēm polentas maisījumā.
Sakarsē dziļāku pannu, pievieno eļļu un apcep sieru 2-3 minūtes no katras puses, līdz groziņa izveidojusies zeltaini brūna.
Izceptās siera šķēles pasniedz marinētajiem dārzeņiem un izvārītām rīsu nūdelēm. Pārkaisi dārzeņus ar maurlokiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit