Foto: Nails by Zola, publicitātes foto

Kamēr pavasaris vēl nesteidzas priecēt un apģērbu kārtas jāmaina piesardzīgi, lai manikīrs ir kā atmoda pēc garā ziemas miega!

Lai sezonas dinamiskā enerģija ienāk ikdienas dzīvē! Ja ne garderobē, tad vismaz uz nagiem jāļauj rotāties satriecošai krāsu eksplozijai un modernai mākslai. Tumšais, drūmais ziemas noskaņojums ir vēsture, pavasaris ir laiks galvu reibinošam krāsu, dizainu juceklim.

Avangarda aura

Modernākā manikīra inovācija ir tā saucamie "auras nagi". Šis novatoriskais dizains izceļas ar smalku krāsu pārejas efektu, kas visbiežāk tiek panākts ar aerogrāfijas tehniku. Krāsas vienmērīgi saplūst viena otrā un dzimst burtiski ēteriskas auras iespaids. Daudzpusīgi, unikāli un, lai gan ar avangarda pieeju, smalkās krāsas pārejas ir elegances sauklis.

Zemes pievilkšanas spēks

Pavasaris ir dabas mošanās laiks, un tas nozīmē, ka apkārtējā vide aizvien vairāk iekrāsosies zaļos toņos. Šis dabas process atspoguļojas arī manikīrā, kur mieru un harmoniju simbolizējošā krāsa ir lietojama daudzpusīgi – gan košos zāles, gan atturīgos olīvu toņos.

Sievišķīgi ziedi

Šī gada manikīra tēma iemieso klasisku un tradicionālu sievišķību. Galvenajā lomā ir margrietiņas, kas ar rotaļīgu, bērnišķīgu šarmu piešķir manikīram jauku un dinamisku efektu. Otra aktualitāte ir maigi pasteļtoņi, kas komplektā ar šiem ziediem, vēl vairāk pasvītros pavasara maigumu un svaigumu.

Minimālisma spēks

Protams, aktuālas ir ne tikai košas krāsas, svarīgs un īpaši universāls ir tīrs, izsmalcināts manikīrs, tā saucamās "Clean girl" estētikas iemiesotājs. Tas nozīmē, ka jādominē miesas krāsas toņiem vai allaž aktuālajam, klasiskajam franču manikīram.

Sulīgi

Pagājušajā vasarā modele Hailija Bībere ieviesa tendenci "zemeņu meikaps", kas ietvēra sārto krāsu toņu izmantošanu dekoratīvajā kosmētikā. Šogad šī aktualitāte ir pārcēlusies uz manikīru, kur uz nagiem mirdz sarkanu krāsu akcenti vai zemenītes. Vasarīgi, jautri un amizanti!

Franču manikīra uzlabojums

Klasiskas vērtības ir mūžīgas, taču arī tās var interpretēt inovatīvos veidos. Piemēram, klasiskajam franču manikīra dizainam piešķirt dinamiskumu un pavasara svaigumu, aizstājot balto naga gala krāsu ar citu toni.

Hroms mūžam

Hroma gludi spīdīgais un futūristiskais izskats, kas ideāli piemērots festivāliem un citām ballītēm, aktuāls ir vēl aizvien. Tas nenozīmē, ka viss nags ir noklājams ar šo spoguļvirsmas krāsu, – hromu var izmantot arī kā franču manikīra elementu vai zīmējuma detaļu.

Perfektas pērles

Maigāku mirdzumu var panākt ar perlamutra pērļaino mirdzumu. Šo manikīra stilu sauc arī par "glazed donut nails", kas atkal jau ir aizgūts no Hailijas Bīberes arsenāla. Tas ir klasisks mirdzums, kas var būt ne tikai rozīgs, bet arī gaiši zils vai dzeltens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!