Foto: Privātais arhīvs

Dziedātājs un Latvijas meiteņu mīlulis Artūrs Šingirejs jeb Dons (attēlā) nedēļas nogalē pārsteidzis savus fanus, kardināli pamainot sasuku. Dons, kurš meiteņu sirdis iekarojis ar solīda zēna sasuku, nu pavisam atvadījies no matiem.

Savu jauno tēlu viņš atrādījis sociālajā tīklā Instagram, uzreiz izpelnoties pastiprinātu uzmanību. TV seja Kristīne Garklāva paziņojusi, ka viņai Dona tēls ļoti patīk, un arī citi ir līdzīgās domās. To apliecina gandrīz divi tūkstoši "patīk" atzīmju pie Dona plikgalvainās bildes.

Nākamajā bildē Dons jau parādījies ar vēl kādu jaunu tēla elementu - stilīgu hūti savā plikajā galvā.

Donu Latvija pirms vairāk kā desmit gadiem iepazina kā gaišu matu īpašnieku. Gandrīz visu karjeras laiku dziedātājs bijis uzticīgs savam dabīgajam tonim, variējot ar dažādiem matu sakārtojumiem.

Taču rūdītākie fani atcerēsies, ka šī nav pirmā reize, kad Dons pilnībā noskuj matus. Iepriekšējo reizi tas notika 2009. gadā. Toreiz matu noskūšana Dona dzīvē iezīmēja visai pamatīgu pārmaiņu laiku.

Mākslinieks bija atgriezies no Indijas, bet pēc matu noskūšanas apprecējās un uz laiku pameta Latviju un aktīvo muzicēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!