::recepte::
Vāra nomizotus kartupeļus, kamēr tie vārās, uz pannas sacep smalki sagrieztu cauraugušo speķīti un sīpolus, pēc garšas pieliek sāli un piparus.
Kad kartupeļi gatavi, samīca tos un pieliek sacepto speķi ar visiem tauciņiem, mazliet pienu, skābu krējumu, ja vajag vēl sāli.
Riktīgi samaisa, bet nevajag putot kā parasto kartupeļu biezeni.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgkartupeļi4 šķēles cauraudzis speķis2 sīpoli pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari100 mlpiens100 mlskābs krējums
Sagatavošana
1
Vāra nomizotus kartupeļus, kamēr tie vārās, uz pannas sacep smalki sagrieztu cauraugušo speķīti un sīpolus, pēc garšas pieliek sāli un piparus.
2
Kad kartupeļi gatavi, samīca tos un pieliek sacepto speķi ar visiem tauciņiem, mazliet pienu, skābu krējumu, ja vajag vēl sāli.
3
Riktīgi samaisa, bet nevajag putot kā parasto kartupeļu biezeni.
Iesūtīja: Pusdienziede
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit